Apartmani "Biser" Bečići - Letovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za letovanje u Crnoj Gori
Kategorija Smeštaj
Kreiran 10-06-2011
Vrsta oglasa Ponuda smeštaja
Naslov

Apartmani "Biser" Bečići

Vrsta Apartmani
Mesto Bečići
Cena 10.0 €
Broj zvezdica
Tekst oglasa Apartmani Biser su udaljeni od plaže samo 150m. Do plaže se stiže preko pješačkog mosta iznad magistralne ceste, kod Hotela Bellavista. Time Vam je omoguceno sigurno i neometano kretanje na plažu i povratak u Vaš apartman.

Apartmani su studio tipa, i predviđeni su za odmor najviše 5 osoba. Idealno za odmor mladih parova, ili porodica sa malom djecom, pošto se ispred apartmana nalazi terasa na kojoj se djeca mogu bezbedno igrati.

Veličina apartmana Biser je od 32 do 40 m2. Apartmani se sastoje od 2 sobe sa dnevnim boravkom, kuhinje sa trpezarijom za ručavanje i kupatila. Apartmani u prizemlju imaju i garnituru za sedenje na terasi. Svaki apartman ima stalno i neprekidno snabdijevanje vodom tokom Vašeg odmora. Svaki apartman je opremljen klima uređajem za ugodan boravak. Takođe, na raspolaganju Vam je i TV sa domaćim i satelitskim programima. Svaki apartman ima kuhinju sa frižiderom, električnim šporetom i kompletnim posuđem za pripremanje hrane. Na korištenje imate i peglu sa daskom za peglanje, a po dogovoru je moguce korištenje vešeraja. Uz prethodnu najavu i dogovor za Vas organizujemo i aerodromski transfer i ostale usluge.


Kontakt telefoni:
+38165-588-7888
+38268-649-069Karakteristike smeštaja klima uređaj, frižider, upotreba kuhinje, zasebno kupatilo, TV, KATV/SATV, sopstveni ulaz
Telefoni:
Preporučeni vid komunikacije
za informacije i rezervacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+38165-588-7888 +38268-649-069
E-mail: zeljko.solaja@gmail.com
Website: www.apartmani-biser.com