Nudimo vam nove apartmane u Susnju - Dabović apartmani - Letovanje - Crna Gora
Nudimo vam nove apartmane u Susnju - Dabović apartmani - Letovanje - Crna Gora Nudimo vam nove apartmane u Susnju - Dabović apartmani - Letovanje - Crna Gora Nudimo vam nove apartmane u Susnju - Dabović apartmani - Letovanje - Crna Gora
Nudimo vam nove apartmane u Susnju - Dabović apartmani - Letovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za letovanje u Crnoj Gori
Kategorija Smeštaj
Kreiran 02-07-2012
Vrsta oglasa Ponuda smeštaja
Naslov

Nudimo vam nove apartmane u Susnju - Dabović apartmani

Vrsta Apartmani, Studio
Mesto Susanj, Bar
Broj zvezdica
Tekst oglasa Nudimo vam nove apartmane, koji će, zajedno s toplom atmosferom, roštiljem te mirnim i ugodnom okolinom, osigurati izrazito lijep odmor.

Poseban popust u junu i septembru! Najmanje 25,00 eur po danu! Apartmani su na raspolaganju tokom cijele godine.

Mi smo u mogućnosti primiti grupe turista.
Svi apartmani imaju kupatilo i kuhinju (sudoper, friyider, štednjak) i opremljeni su sa TV i klima uređajem te imaju zasebne ulaze. Sve terase imaju pogled na more.

Dabović apartmani Šušanj imaju besplatan parking. Sve poreze i usluge (voda i struja) i korištenje posteljine su uključeni u cijenu.

Gosti mogu koristiti sljedeće usluge (zaračunati na dogovorenim cijenama): Rent a car, korištenje interneta (ADSL), telefon, cjelodnevni izleti, kao i transfer od i do željenog mjesta u Crnoj Gori.

Dabović apartmani se nalaze u Sušanj, poznatom turističkom mjestu u Baru, 800 metara od šljunčane plaže.
Sušanj je impresivan zbog svojih borova gdje bi posjetitelji mogli provesti cijeli dan na plaži . Ili ići na planinu - penjanje, pješačenje, ribolov, ronjenje jedrenje na dasci.

Šušanj je poznat kao lječilište sa svojim mješavinom jezera, mora i planinske klime te se preporučuje za djecu i odrasle.

Nudi privatnost za svakog gosta i zdravu okolinu, mir i tišinu tokom vašeg boravka .Karakteristike smeštaja klima uređaj, velika terasa, parking, balkon, pogled na more, frižider, upotreba kuhinje, zasebno kupatilo, TV, KATV/SATV, Internet, sopstveni ulaz
Telefoni:
Preporučeni vid komunikacije
za informacije i rezervacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+38269028661
E-mail: milenko.dabovic@live.com