Apartmani Vila Marina, Utjeha - Letovanje - Crna Gora
Apartmani Vila Marina, Utjeha - Letovanje - Crna Gora Apartmani Vila Marina, Utjeha - Letovanje - Crna Gora Apartmani Vila Marina, Utjeha - Letovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za letovanje u Crnoj Gori
Kategorija Smeštaj
Kreiran 20-04-2013
Vrsta oglasa Ponuda smeštaja
Naslov

Apartmani Vila Marina, Utjeha

Vrsta apartmani
Mesto Utjeha, Bar
Tekst oglasa Apartmani Marina su savršeno mesto za odmor i opuštanje kako za porodice, tako i za pojedince, mlade parove ali i organizovane grupe posjetilaca. Smešteni smo u naposrednoj blizini plaže Utjeha u opštini Bar, plaži koja je jedna od Crnogorskih bisera.
Apartmani Marina su vlasništvo porodice Orlić koja ima decenijsko iskustvo u bavljenju turizmom. Objekat u svojo ponudi ima 22 smeštajne jedinice, podeljene u apartmanski blok i blok soba.
Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju u svom sastavu kupatilo, mini kuhinju sa svim priborom, kao i sav neophodan inventar, dok apartmanski blok karakteriše i to što apartmani u svom sastavu imaju i prostrane terase sa koji se pruža predivan pogled na obližnju plažu i morku pučinu.
U plizini objekta se nalaze pekara, prodavnica, pošta kao i autobuska stanica za sve one koji ne dolaze svojim automobilom, ali za sve naše eventualne goste koji nemaju sopstveni, organizujemo prevoz od autobuske ili železničke stanice i nazad. Objekat u svom sastavu ima i parking prostor za 10 automobila, kao i izlaz na dve ulice.
U svim našim apartmanima i sobama imate mogućnost besplatnog korištenja WiFi interneta.Karakteristike smeštaja klima uređaj, velika terasa, pogled na more, upotreba kuhinje, zasebno kupatilo, Internet, telefon
Telefoni:
Preporučeni vid komunikacije
za informacije i rezervacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+382 30 458 143, Mob: +382 68 457 369 Mts Mob: +382 67 822 856 T-mobile Srbija - Tel: +381 11 66 10 220
Website: www.vila-marina.net/home.html