Dodaj mojim odabranim oglasima za letovanje u Crnoj Gori
Kategorija Smeštaj
Kreiran 16-02-2011
Vrsta oglasa Ponuda smeštaja
Naslov

Apartman u Prčnju

Vrsta Apartmani
Mesto Prčanj
Tekst oglasa Samo par minuta od obale mora, sa dva balkona, dva kupatila, dvije spavaće sobe i predivnim pogledom na zaliv, ovaj moderno opremljen apartman nudi mir, udobnost i smještaj za par(ove), porodice ili grupe (do 6 osoba).
Organizacija apartmana - jedna velika spavaća soba sa privatnim kupatilom, bračnim krevetom i ormarom, jedna spavaća soba sa 2 odvojena kreveta i ormarom, i trosjed u dnevnoj sobi (sa kupatilom) koji se otvara u bračni krevet. Sadržaji dnevne sobe i kuhinje – otvoreni plan, potpuno opremljena kuhinja (veš mašina, šporet, frižider, sudje), u dnevnoj sobi sto, 4 stolice, 2 fotelje, trosjed (koji se otvara u bračni krevet, po potrebi), TV i DVD.
Romantično selo Prčanj (opština Kotor), u kojem se nalazi apartman, udaljeno je od centra Kotora oko 5 minuta vožnje. Kotor nudi predivnu arhitekturu, mnoštvo kafea, restorana, klubova, butika i izvrsno snabdjevenu pijacu. Druga popularna mjesta u blizini su: Dubrovnik, Lovćen, Cetinje, poluostrvo Luštica, Budva i predivne pješčane plaže budvanske rivijere.
Najbliža plaža je udaljena samo 70 m. Prodavnice i ostale pogodnosti su u blizini, kao i uslovi za razne vodene sportove.
Apartman ima i balkonski namještaj i obezbjedjen parking.
Posteljina i peškiri su uključeni u cijenu i mijenjaju se jednom nedeljno prilikom čišćenja stana.Telefoni:
Preporučeni vid komunikacije
za informacije i rezervacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+38269978292