Avanturisticki park – Lovćen

Avanturisticki park se nalazi na Ivanovima Koritima, na prostoru Nacionalnog Parka Lovcen, u neposrednoj blizini odmaralista, odnosno bungalova nacionalnog parka.Zauzima prostor od 2 hektra na kojem su izgradjene 7 staza u vidu sportskih i ekstremno adrenalinskih aktivnosti.
Svaka staza ima oko 15 raznih igara koje se nalaze na odredjenim visinama, a svaka staza je posebno po sebi adaptirana za svaki uzrast od 5 do 70 godina.
Svaki kosrisnik parka dobice neophodnu opremu (pojas,kacigu,rukavice) za koriscenje staze koja je odredjena po svojim tezinama.
Postoji ekipa strucno obucena koja ce svakom korisniku parka objasniti nacin koriscenja i primjenu svih igara.
Svaka staza je oznacena bojama : zuta, zelena, plava, crvena, crna i takmicarska staza duel.
Zuta staza je na visini do 1.5m i namijenjena je za djecu najmanjeg uzrasta.Zelena staza za uzrast od 10 do 70 god.
i nalazi se na visini do 3.5m.Plava za uzrast od 15god.
i nalazi se na visini do 5m.Crvena staza je za uzrast od 18god i nalazi se na visini do 12m.Crna staza je za uzrast od 18 god i nalazi se na visini do 15m.
Takmicarska staza je za uzrast od 10 do 70 godina i nalazi se na visini do 3.5m.
Tako je i cijena ulaznica odredjena po uzrastu korisnika na vremenski period od dva ipo sata.
Sustina i nacin koriscenja parka i igara je ta sto na vec prirodno postojecim stablima drveta na odredjenim visinama su konstruisane drvene platforma koje se nalaze u jednom nizu od 15 platformi i tako prelazeci sa jedne na drugu platformu, preko sajli i igara na tim sajlama, korisnici se susrecu sa raznim preprekama koje prolaze da bi stigli do cilja.
Bezbjednost i osiguranje je maksimalno i po svim evropskim standardima.
Nova sportska aktivnost u prirodi sada postoi i u Crnoj Gori i koja je nominovana za dobijanje nagrade Wild and Beauty Awards u kategoriji za najbolji projekat.
STAZE VISINA TEZINA STAZA PRIKAZANA NA SKALI OD 1 DO 5 VRIJEME POTREBNO STAZA ZA OBUKU 1 METAR 1 15 MIN ZUTA 1 1 25 MIN ZELENA 3 2 25 MIN PLAVA 5 3 30 MIN CRVENA 9 4 30 MIN CRNA 15 5 40 MIN DUEL 3 3 10 MIN Park vam predstavlja 7 raznih staza od 1 do 15 metara visine koje su adaptirane za sve uzraste od 5 do 70 god.i sposobnosti.
Ekipa avanturistickog parka potrudila se da ove sezone pored dosadasnjih aktinosti koje su predstavljale ovih 7 staza svojim gostima za novoj sezoni ponudi : IGRE ISTRAZIVANJA U PRIRODI kao i IGRE ZABAVE NA VISINAMA IGRE ISTRAZIVANJA U PRIRODI Kako bi neki kolektiv ucesnika istovremeno imao potpunu aktivnost u Avanturictickom parku, nasa ekipa ove godine organizuje igre istrazivanja u prirodi.
Ucesnici ce imati mogucnost da se zabavljaju prolazeci sportske aktivnosti i da istovremeno ucestvuju u igrama istrazivanja a istovremeno ce u toj igri biti potrebno da odgovore na neka pitanja koja se odnose na nacin igre i istorijskih ljepota nase zemlje.
Kolektiv ce se podijeliti u dvije grupe tako sto ce jedna grupa u periodu od dva ipo sata koristiti sportske staze Avanturistickog parka dok ce druga grupa u istom vremenskom intervalu ucestvovati u igrama istrazivanja, i po isteku tog vremenskog perioda grupe ce medjusobno promijeniti aktivnosti.
Samo najuspjesniji i najpristojniji ucesnici nakon sabiranja svih rezultata dobice priznanje u vidu diplome o uglednom i uspjesnom koriscenju parka.
Igre Igre istrazivanja ce se sastojati iz pet igara odnosno stanista gdje ce poslije uspjesno zavrsene igre na svakom stanistu te igre dobiti pitanja i tako isto poslije svake prodjene igre.
Na kraju posle predjenih igara i tacno datih odgovora bice nagradjene diplomom samo najbolja ekipa te grupe.
Vrste igara su: 1) bacanje diska 2) upleteno uze spajdermena 3) igra serviranja 4) igra cvorova 5) sedam razlikaIGRE ZABAVE NA VISINAMAGrupne aktivnosti I aktivnosti koje tjeraju na razmisljanje.
Avanturisticki park nudi pored akrobatskih staza, razlicite igre koje omogucavaju jedinstvo u okviru vase ekipe kao i igre koje razvijaju logiku i nacin razmisljanja uz veliku zabavu.· Duel duh ekipe daje snagu Dvije ekipe se suocavaju na dvjema paralelenim stazama.· Daske ravnoteza I neophodna medjusobna pomoc Pomocu dvije paralelne sajle koje su visoko postavljene I tri pokretne daske dvije ili tri osobe Treba da uspiju da predje prepreku.· Ravnoteza cvrsta ekipa optimalna ravnoteza Citava ekipa mora da odrzava ravnotezu platform koja se ljulja sto je duze moguce i sto brze.· Put iznenadjenja ostati zajedno da bi se sto brze napredovalo Igraci su zakaceni na uze koje klizi a koje oni moraju pratiti kroz sumu.
Uze je provuceno kroz grane, tunele, oblice.
Clanovi ekipe mogu biti zakaceni jedni za druge, oci im mogu biti vezane a moze ih predvoditi jedna osoba.· Staza pas vodic povjerenje I ravnoteza Dvoje po dvoje, ucesnici moraju da predju staze srednje tezine, jedan od igraca je vezanih ociju a drugi ga vodi.· Tarzanov skok nevjerovatan osjecaj zagarantovan Skacete sa vrlo visoke platforme a svrha je da se uhvatite za Tarzanovu mrezu.

Kontakt telefon:+38269543156
+38269543156

Stari ID oglašivača: #1298467737#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...