Izleti brodom, Budva – Ribolov, ronjenje, voznja brodom

Jednodnevni izleti brodom su za sve one koji žele promeniti svakodnevnu okolinu i uživati u lepotama i ugođaju koji im nude more i sunce. To je izlet duž crnogorske obale, turisti će provesti dan uživajući uz ribu sa roštilja i domaće vino u opuštenom ambijentu, kupanje na plažama po izboru.

Putnički motorni brod “Ninetta” je drveni brod, dužine 12 m, kapaciteta 12 putnika i 2 člana posade, izrađen u Italiji.Brod je stacioniran u Budvi.Uz dnevne izlete i noćne vožnje nudimo i usluge pripremanja hrane, služenja voća i točenja pića.Brod ima 2 kabine, kupatilo i kuhinju.

Opis izleta: Mesto ukrcavanja turista je na unapred dogovorenom mestu. Zatim se kreće na panoramsko razgledanje obale, uz pauze na željenim plažama. U zavisnosti od dogovora obezbeđen je ručak, koji se sastoji od kvalitetne ribe-orade i brancina, uz priloge, najčešće povrće, dok se voće i piće (bezalkoholno i alkoholno) služi u sklopu osnovne ponude. Ukoliko neko ima druge zahteve jelovnik se može prilagoditi. Od dodatnih aktivnosti za razonodu u ponudi su i ronjenje, pecanje, jedrenje… za šta je oprema obezbeđena i smeštena na brodu. Noćni izleti se u principu ne razlikuju od dnevnih, ali se naravno prilagođavaju i realizuju prema željama turista.

Upite vršiti putem telefona i mail adrese:
Tel: +382/69-812-549
Mail: ninetta.budva@hotmail.com
S poštovanjem,
Aleksandar Lazarević

Kontakt telefon:

Stari ID oglašivača: #831876740#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...