Dodaj mojim odabranim oglasima za letovanje u Crnoj Gori
Kategorija Izleti
Kreiran 08-12-2012
Naslov

Posjeta Manastiru Ostrog, Nacionalnim parkovima, starim gradovima Primorja, kanjonu Tare... Turistička agencija "Parus"

Vrsta poludnevni i jednodnevni obilasci, rafting, krstarenja
Mesto Bar
Agencija Turistička agencija "Parus"
Tekst oglasa Turistička agencija “Parus” u svojoj ponudi ima veliki broj izleta, različitih sadržaja, na teritoriji cijele Crne Gore, i van nje.

Posjeta Manastiru Ostrog, Nacionalnim parkovima, starim gradovima našeg Primorja, kanjonu rijeke Tare ( avanturisti imaju mogućnost raftinga) ili najpoznatija ekskurzija u Crnoj Gori mini Montenegro tura ( obuhvata sve kuluturno-istorijske znamenitosti Cetinja, Lovćena i Kotora), samo su presjek izleta koji postoje u izletničkoj organizaciji turističke agencije “Parus”.
Prevoz vršimo sopstvenim vozilima, nove generacija, moderno opremljenim i klimatizovanim, uz garantovanu sigurnost i udobnost. Kako bi u potpunosti doživjeli ljepote Crne Gore, naši licencirani turistički vodiči će Vam pomoći u tome. Osim grupnih, postoji mogućnost organizovanja i individualnih izleta po Vašoj želji.

U okviru naše agencije nalazi se i rent a car služba.Pružamo korisnicima širok spektar usluga rentiranja vozila, sa i bez vozača, bez ograničenja kilometraže, sa mogućnošću korišćenja vozila van teritorije Crne Gore.Takođe, vršimo i transport, odnosno transfere na teritoriji Crne Gore i u inostranstvu, po izuzetno povoljnim cijenama.

Za ljubitelje nautičkog turizma, turistička agencija “Parus” se bavi rentiranjem sopstvenih brodova i jahti, kao i posredovanjem u rentiranju Vaših.Takođe, turistička agencija “Parus” je zakupac II gata u barskoj marini, tako da uz garantovanu sigurnost i dodatne usluge kod nas možete smjestiti svoje plovilo.Dužina izleta Poludnevni, Celodnevni
Vrsta prevoza Automobilom, Minibusom, Autobusom, Gliserom, Brodom
Telefoni:
Preporučeni vid komunikacije
za informacije i rezervacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
+382-69-039-205; +382-30-318-431
E-mail: parus.n@t-com.me
Website: Parus