Union rent a car Crna Gora - Kako da u špicu sezone rezervišete najpovoljniji auto? - Letovanje - Crna Gora

Dodaj mojim odabranim oglasima za letovanje u Crnoj Gori
Kategorija Usluge
Kreiran 19-08-2016
Naslov

Union rent a car Crna Gora - Kako da u špicu sezone rezervišete najpovoljniji auto?

Vrsta rent-a-car
Mesto Tivat, Ulcinj, Žabljak, Podgorica, Petrovac Budva, Kolašin, Bar, Cetinje
Tekst oglasa Kada počne sezona odmora, odmah počinjemo da maštamo o sledećoj destinaciji koju bismo mogli da posetimo i evociramo sećanja na odmore koji su nam ostali u lepom sećanju.

Union rent a car poseduje ubedljivo najveću bazu automobila u svim gradovima na teritoriji Crne Gore. Iz tog razloga, rezervacija automobila preko ove platforme Vam štedi vreme i novac i omogućava na rezervišete željeni automobil čak i u samom “špicu” sezone. Vama preostaje da se opustite i doživite svoju avanturu svim čulima. Iznajmljivanje vozila više nije luksuz, već potreba savremenog čoveka.

Union rent a car vam na brz i jednostavan način omogućava da izaberete automobil po vašim potrebama, od limuzina, oldtajmera pa sve do najluksuznijih vozila. Ukoliko vam je potreban kabriolet, porodični auto ili kombi za celu ekipu, Union rent a car će Vam ponuditi najbolji i najpovoljniji rent a car u Podgorici i celoj Crnoj Gori. Rezervišite vozilo putem portala Union rent a car i uštedite i vreme i novac. U par koraka, uporedite cene i odaberite automobil skrojen prema Vašim potrebama.Telefoni:
Preporučeni vid komunikacije
za informacije i rezervacije
Prilikom poziva kažite da ste oglas našli na portalu CRNA.GORA.ME
068 / 700 104
E-mail: montenegro@unionrentacar.com
Website: Union rent a car Crna Gora