Kako najbolje slikati smještaj za Booking (VODIČ)

Booking je najveći svjetski sistem za oglašavanje smještaja i online rezervisanje. U vrijeme prije pandemije Covid-19 virusa, bilježio je i preko 400 miliona posjeta godišnje. Kada virus bude obuzdan i kada prođe pandemija, Booking će ponovo imati najveći svjetski primat u izdavanju smještaja. Zato mu u ovom tekstu posvećujemo pažnju i govorimo o tome kako najbolje slikati smještaj za Booking.

Izdavaoci smještaja se trude da pripreme svoje objekte najbolje što mogu. Ulažu i vrijeme i novac da njihov smještaj bude primamljiv za goste. Ali kada sve pripreme budu gotove, onda naprave grešku i ne naprave kvalitetne fotografije tog smještaja u koji su uložili toliko truda i para! Često se zadovolje slikama koje sami naprave mobilnim telefonima, vjerujući da će biti dovoljno dobre da privuku gosta. I tu nastaje problem jer gostima je važno da lijepo vide i dožive smještaj pre nego se odluče da ga unajme!

Oni izdavaoci koji razumiju koliko su važne fotografije smještaja počinju da traže odgovore na pitanja:

  • Kakve mi fotografije trebaju za Booking?
  • Koliko slika mi treba za Booking?
  • Kako da pripremim smještaj za slikanje za Booking?

Zato smo se za savjete obratili stručnjacima – profesionalnim fotografima – koji godinama već slikaju za Booking, AirBnB, Tripadvisor, Montenegro Traveler, Udruženje izdavaoca privatnog smještaja u Crnoj Gori i za druge domaće i strane sajtove za oglašavanje smještaja.

Profesionalni fotografi smještaja iz Foto studija Radević su za naše čitaoce sastavili praktičan vodič za slikanje smještaja za Booking. Na njihovom sajtu (kliknite na linkovani tekst da pođete na njihov sajt) naći ćete se kompletan vodič za slikanje smještaja za Booking.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Napiši komentar...