Apartmani dr.Bato

Najjuzniji grad na crnogorskoj obali sa najvise suncanih dana u godini posejeduje sirok spektar pjescanih i kamenitih plaza koje su svojom ljepotom i ponudom spremne da zadovolje sve zelje posjetilaca.
Obala Ulcinja je duga preko 30km od kojih su 17km duge pjescane plaze jedinstvene u Evropi.
Takodje je poznat po izvoristu sumporne vode koja pomaze u lijecenju zena nerotkinja smjestenim na predivnoj kamenitoj plazi u dubini borove sume nedaleko od hotela Albatros.
Ulcinj je grad sa dugom i bogatom istorijom i tradicijom izmjesanom izmedju istoka i zapada sa mnostvom brojnih ostataka materijalne kulture Grka, Rimljana, srednjovjekovnih srpskih drzava, Turaka i naravno novijeg doba.
U najljepsem, najmirnijem i najcistijem dijelu grada Ulcinja naleze se moji apartmani.
Dva susjedna objekta iznad plaze Liman II udaljenosti 5 min pjeske do centra grada i 250m do male pjescane gradske plaze nude vam smjestaj u predivnom okruzenju mora, ulcinjskog starog grada i mediteranskog rastinja.
Struktura apartmana je: 2 dvokrevetna (1×2 lezaja), trokrevetni (1×3 lezaja), cetvorokrevetni (2×2 lezaja), 2 sestokrevetna (2×3 i 3×2 lezaja).
Svaki apartman ima zaseban ulaz, prostranu kuhinju i kupatilo, terasu ili balkon sa divnim pogledom na more, ulcinjski stari grad i crkvu Sv.
Nikole.
Apartmani takodje poseduju privatan zatvoren parking.
Takodje Vam nudimo mogucnost obilaska ulcinjske rivijere brodom Kristina kao i mogucnost piknika na samom brodu.
!!Ekstra ponuda!! Udaljeno 15km od grada na uscu rijeke Bojane u more nalazi se nudisticko ostrvo Ada Bojana sa svojom prelijepom pjescanom plazom dugom 3km ciji je centralni dio za nudiste a najljepsi, usce same rijeke u Jadransko more, za ostale goste.
Na samoj obali rijeke nedaleko od mosta (50m nizvodno) nudimo Vam smjestaj u novoj i udobnoj etaznoj ribarskoj kucici uz neprekidan zubor rijeke Bojane.
Kucica sadrzi apartmane koji su klimatizovani imaju funkcionalnu mini kuhinju, kupatilo i tv sledece strukture: 2 petokrevetna apartmana.
Poseban dozivljaj kucice je velika terasa na spratu sa koje se pruza velicanstven pogled na tok rijeke Bojane i usce rijeke u more.
Na terasi postoji gril sa neophodnim mobilijarom.
Cijene smjestaja – po dogovoru Provedite divan odmor u Ulcinju, zeli Vam dr.
Bato.

Kontakt telefon:+381646688081
+38269913199

Stari ID oglašivača: #2064336448#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...