Apartmani Jelena, Herceg Novi, Savina

Apartmani u neposrednoj blizini plaže i centra sa pogledom na more.

U jednom od najlepših delova Herceg Novog, na Savini, nalaze se Apartmani Jelena. Pitomo i mirno okruženje, neposredna blizina mora (manje od 100m) i pogled koji obuhvata veliki deo Bokokotorskog zaliva učiniće Vaš odmor nezaboravnim samim izlaskom na terasu apartmana.

Apartmani se nalaze u novoizgrađenom objektu i površine su 45 m2 sa terasom. Sadrže: Spavaću sobu, kuhinju i dnevni boravak, hodnik i kupatilo. U potpunosti su opremljeni, klima, TV i kablovska. Oba apartmana sadrže francuski ležaj i trosed koji se razvlačenjem pretvara u udoban ležaj. Dimenzije francuskog ležaja i troseda su iste i iznose 200cm x 180cm. U apartmanu br. 2 nalaze se i dve fotelje. Svaka od njih se razvlačenjem pretvara u zaseban jednokrevetni ležaj. Posteljina se menja na 5 do 7 dana u zavisnosti od dužine boravka.

Zgrada poseduje garažu u kojoj je na raspolaganju jedno parking mesto koje se ne naplacuje, tj. besplatno je, ali potrebno ga je unapred rezervisati.

U neposrednoj blizini apartmana (na oko 50m udaljenosti) nalaze se prodavnice, pekara, zelena pijaca i apoteke. Udaljenost apartmana od starog grada i trga je 400m. Udaljenost od manastira Savina je 300m.

Kontakt telefon:+381 63 8619 413

Stari ID oglašivača: #1477595789#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...