Garni hotel Bokeška noć

Hotel „Bokeska Noc“ Se nalazi u naselju Savina koje je najtisi kvart grada a i najsuncaniji,hotel je udaljen od plaze pedesetak stepenica,a od centra grada 500 do 600 m.
Unasem hotelu imacete mirne noci i ugodan boravak.
Pruzamo vam dvokrevetne i trokrevetne sobe sa balkonima prema moru i tri apartmana koja izlaze na travnjak i plocnik takodje sa pogledom na more.
Hotel ima svoj parking,praonu za goste,na recepciji kafu na racun kuce i svoj restoran gdije mozete dobiti dvije vrste dorucka Continental dorucak i Engleski dorucak.
Hotel je kategorisan sa tri zvijezdice sto podrazumijeva da se sobe namijestaju svako jutro, posteljina se mijenja svako cetiri dana,peskiri svaki dan,a u sobama i apartmanima ima klima, frizider,TV,Satelitska antena i internet.
Dobrodosli imacete prijatan boravak.
Herceg Novi je smijesten na ulazu u Bokokotorski Zaliv sto omogucava divan pogled na ulaz i izlaz mnogih putnickih brodova koji posijecuju Boku.
Kada idete iz Herceg Novog prema istoku nailazite na prelijepu Hercegnovsku rivijeru,a kada prodjete pored tijesnaca Verige nailazite na stari grad Risan, zatim Perast i poslednji u zalivu drevni grad Kotor koji je i zalog Boke Kotorske.
Herceg Novi ima dva aerodroma Tivatski 25km i Aerodrom Dubrovnik 28 km.Kada ste u Herceg Novom ne znate sto je toplije ,sunce koje Vas grije ili ljudi koji Vas srecu.
Grad je pun zelenila preko dvije stotine raznovrsnih rascvijetanih i zimzelenih drveca sto su pomorci vijekovima donosili da bi ukrasili svoj grad.Herceg Novi ima 5 km dugo setaliste uz samu obalu na kojem mu moze pozaviditi bilo koji mediteranski grad.
Boka Kotorska se napusta,ali se nikad ne zaboravlja.Apartmani, sobe, pansion, bed and breakfest.
Divan pogled na ulaz u zaliv.
Apartmani do 4 ležaja, sobe 2-3 ležaja.
Klima, Tv, mini bar, kuhinja Parking obezbijedjen

Kontakt telefon:+38269341018
+38231345788
+38269341018

Stari ID oglašivača: #2064336448#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...