Emerald

Dobrodošli! Agencija je smještena u Herceg Novom na predivnoj Jadranskoj obali u centru kako kulturnih dešavanja tako i mnogih drugih poslovnih aktivnosti u gradu.
Naša agencija je udaljena samo deset minuta hoda od centra grada.
U neposrednoj blizini agencije nalazi se poznati hotel „Plaža“ i „Šetalište 5 Danica“ koje se prostire odmah ispred hotela.
Željeli bi smo da vam skrenemo pažnju na poseban način ophođenja i privrženosti našim klijentima.
Naime, nije bitno da li kupujete neku nekretninu ili je prodajete važno je samo da nemate ni najmanjih sumnji da Tim Agencije RADI ZA VAS! Placevi, kuće, stanovi i poslovni prostori više ne predstavljaju vaš problem! samo se oslonite na nas i mi ćemo voditi računa o tome da iskusite najbolji kvalitet po povoljnim cijenama.
Naš uspijeh je vaše zadovoljstvo! Neke od naših ponuda će vam oduzeti dah prelijepim pogledom na more.
Na drugoj strani će vas dočekati prostranstva duboko u planinskim predjelima, koja čekaju da baš tu izgradite vaš „zamak iz snova“.
Ne dozvolite da se stvari dešavaju same od sebe, ostanite u kontaktu sa nama i mi ćemo vam pokazati očaravajuće i raznolike predjele Crne Gore, koja se prostiru između dubokog plavog mora i divljine visokih planina! Naš je zadatak da donesete odluke, o nekretninama, bolje, jednostavnije, brže, pametnije i jeftinije! Da li ćemo u tome uspjeti, vidjećemo! Da li ćete biti zadovoljni, nadamo se! Za dalje informacije i pitanja možete nam se obratiti na sledeće adrese: emeraldrealestate@cg.yuMob Tel: +38167500562 Tel +382 88344292 fax +382 88344293

Kontakt telefon:+38167500562
+38167500562

Stari ID oglašivača: #1902648096#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...