Mediteranski Hiruški Centar Igalo – Montenegro

Mediteranski Hiruški Centar u Igalu u Crnoj Gori je vodeći pružalac usluga u oblasti najnovijih kozmetičkih i rekonstruktivnih zahvata, koji su danas dostupni.
Mi težimo tome da Vam pružimo izvanredne rezultate.
Cilj nam je da Vam promenimo život i pružimo najbolje moguće iskustvo, vodeći računa o svim Vašim potrebama – medicinskim, psihološkim i estetskim.
Od trenutka kada zakoračite u naše prostorije u Igalu, brigu o Vama preuzeće naše ljubazno i profesionalno osoblje.
Znamo da kozmetičke operacije za Vas mogu biti uznemiravajuće.
Mi u Mediteranskom Hiruškom Centru posvećeni smo tome da Vas smirimo i da se pobrinemo da se osećate ugodno i sigurno.
Renomirani čuveni lekar, dr Borko B.
Đorđević, M.D., PhD., F.I.C.S., F.A.A.C.S., iskusan je plastični hirurg i specijalista kozmetičke hirurgije, koji je obučavao hirurškim tehnikama dovedenim do savršenstva sa ubeđenjem da se “lepota meri milimetrima”.
Dr Đorđević je lično pažljivo odabrao i sastavio najbolje osoblje u Mediteranskom Hiruškom Centru, koje već ima puno godina iskustva u plastičnoj i kozmetičkoj hirurgiji i konstantno prati najnaprednije tehnike i hirurške tretmane.
Hirurg i osoblje Mediteranskog Hiruškog Centra su specijalisti uvereni u važnost razumevanja svojih pacijenata, tako da možete biti uvereni da ćete sve kozmetičke zahvate doživeti uz najbolju negu i najnoviju opremu u našim najsavremenijim objektima.
Pozivamo Vas da pogledate sajt Mediteranskog Hiruškog Centra online i da saznate sve o besplatnim konsultacijama sa doktorom i osobljem koje veruje da Lepota nije samo površinska, već i Vanvremenska… Procedure: Uvećanje grudi Uvećanje grudi veoma je popularno u našoj praksi, a kao potvrdu te činjenice, našim pacijentima nudimo puno različitih vrsta implantata, uključujući implantate sa fiziološkim rastvorom i silikonske implantate.
U Timeless Beauty možete odabrati marku, vrstu i model implantata koje biste želeli! Naši konsultanti mogu Vam pomoćiu izboru između brojnih mogućnosti i postojećih procedura za uvećanje grudi!Zatezanje stomaka Zatezanje stomaka je operacija koja se izvodi radi otklanjanja suvišne, viseće kože na stomaku i zatezanja slabih abdominalnih mišića koji doprinose ovom stanju.
U Timeless Beauty izvode se operacije i potpunog i mini zatezanja stomaka.
Mnogi od naših pacijenata odlučuju se da zatezanje stomaka urade zajedno sa liposukcijom ili uvećanjem/zatezanjem grudi.
Liposkulptura Liposukcija Liposukcija u Mediteranskom Hiruškom Centru kombinuje tumescentnu tehniku sa vibracionom liposukcijom da bi se postigli optimalni rezultati u otklanjanju masnog tkiva u problematičnim regijama, kao što su stomak, butine i bokovi.
Vibraciona kanila omogućava da se hirurg daleko manje služi ručnim ubadanjem i udaranjem.
Rezultat za Vas, pacijenta, je značajno smanjenje podliva i vremena oporavka.Fejslifting Operacija fejsliftinga od strane iskusnog doktora ostaviće očigledne rezultate, tako da koža Vašeg lica izgleda zategnuto.
Fejsliftinzi dr Đorđevića u Timeless Beauty uvek izgledaju prirodno, privlačno i neprimetno.
Jedina stvar koju ćete primetiti je Vaš novi, mlađi i revitalizovan izgled.
Vaša koža biće zategnutija, ali će izgledati prirodno.
Timeless Beauty ponosi se izvođenjem operacija fejsliftinga sa najmanjim mogućim rezovima, skrivenim od pogleda, i nebrojeno puta je izvodila ove operacije tokom 25 godina!Operacija nosa Rinoplastika ili preoblikovanje nosa može otkloniti grbu ili izbočinu na Vašem nosu ili suziti preširoke nozdrve.
Njome se takođe može nadograditi nos.
Devijacija nosne pregrade uobičajen je problem.
Kad se izvrši septoplastika radi korigovanja ovog problema, pacijenti nalaze da slobodnije i lakše dišu.

Kontakt telefon:+38231339770
+38231332771

Stari ID oglašivača: #1902648096#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...