Magnolija sobe i apartmani

Magnolia sobe i apartmani

Nalaze se u naselju “Zelen” najlepšem i najmirnijem delu Sutomora. Ispred vile se nalazi prelepo ogromno drvo magnolije po čemu je i dobila ime. Locirana je na samo 260m od obale i šetališta gde se nalazi pregršt restorana, kafića, marketa i pekara. Ispod šetališa se pruža peščani deo sutomorske plaže, najširi, sa velikim slobodnim delom gde možete postaviti svoje peškire, ali i sa dostupnim ležaljakam u delu koje pokriva plažni bar. Od objekta se za par minuta stiže i do Brce, deo Sutomnora na magistralnom putu, gde se nalazi “Idea” market i pekara “Montenegro” i odakle je saobraćajno najlakši pristup objektu. Za naše goste smo obezbedili parking pored hotela “Južno more” na samoj obali koji je oko 280m od objekta po ceni od 3e za dan.

Naše sobe se nalaze na drugom spratu objekta. Ima ih ukupno 8, površine 22m2, i sve su trokrevetne (2+1), sa kupatilom (tuš kabina) i terasom (sto sa dve stolice). Sve sobe su klimatizovane sa mini barovima i toaletnim stolovima, kao i velikim plakarima za odlaganje vaše garderobe. Sa terasa se pruža prelep pogled na planine (sve sobe) i more (iz 3 sobe).

Apartmani se nalaze u potkrovlju objekta, iznad drugog sprata. Za apartmane postoji zajednički lobi sa garniturama za sedenje i terasom (sto sa 3 stolice). Ima ih ukupno 2, površine po 31m2 i oba su petokrevetna (2+2+1), sa potpuno opremljenom kuhinjom i kupatilom. U apartmanima je kombinovana soba, trpezarija (sto sa 4 stolice) i spavaća, dok je kuhinja posebna. U hodniku prema kupatilu se nalazi i veliki plakar za odlaganje garderobe. Iz jednog apartmana kroz prozore kuhinje i kupatila se proteže pogled na more, iz drugog na planine.

Enterijer objekta je renoviran i osvežen 2023. godine. Zamena posteljine je na 7 dana a peškira dva puta sedmično. Postoji mogućnost uslužnog pranja i sušenja veša. Objekat je pokriven centralnim bojlerom i podnim grejanje, te smo spremni za goste i u zimskom periodu.

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Napiši komentar...