Fotografisanje smještaja za Booking i Airbnb

Želite da pokažete gostima smještaj baš onakav kakav jeste? Želite da vaše slike istaknu vaš smještaj u pretrazi? Booking vam je poručio da bi trebalo da postavite bolje slike? Javite nam se da fotografišemo i vaš smještaj profesionalno!

Gosti žele sebi da priušte savršen ambijent čak i za kraći odmor, a naročito za ljetovanje, pa ono što najviše utiče na odluku koji će apartman odabrati jeste fotografija. Fotografija je ta koja „prodaje“ smještaj. Gotovo 80% putnika kaže da uzimaju u obzir fotografije i video snimke objavljene onlajn prilikom rezervacije smještaja.

Ako su slike smještaja mutne, previše tamne ili previše svetle, mogu ostaviti i kontra utisak, pa makar smještaj bio najbolji. I neće pogledati 500 oglasa nego će otvarati one koji imaju dobru naslovnu fotografiju – prvo će gledati oglase za smještaj koji mu se dopadnu na osnovu slika. Zbog toga, smještaj koji ima dobre fotografije, ima veće šanse da bude izdat.

Pogledajte neke od naših radova:

Šta čini fotografiju dobrom?

Prva stvar koja je važna za dobre fotografije je veličina (rezolucija). Što veća to bolja! Ako je slika velika, ona će biti lepo prikazana na velikim i modenim ekranima. Ako je mala, ona će biti mutna na velikim i modernim ekranima. Profesionalne slike, kakve mi pravimo su u rezoluciji 36 MP (300dpi) ili većoj.

Drugo, slike koje su mračne, previše svetle ili neujednačene su loše slike. Kao i one na kojima su boje slabe, bledunjave, ili previše jarke. Smještaj neće ostaviti dobar utisak na gosta ni ako je slikan ukrivo, pa su zidovi izobličeni, ni ako je perspektiva loše odabrana. Ljudsko oko traži pravilne linije, traži simetriju i traži prirodnu perspektivu.

Slike koje prikazuju smještaj onako kako ga vidi ljudsko oko – to su dobre slike! Fotografije napravljene profi opremom, pri pažljivom odabiru kadrova i osvetljenja – vrhunske su fotografije. To je ono što mi radimo!

Pogledajte našu reklamu na Facebook i Instagramu:

Koliko košta profesionalno slikanje smještaja?

Mi nismo jeftini jer se profesionalno bavimo fotografisanjem smještaja i to radimo vrhunski.  U nastavku je osnovni cjenovnik za fotografisanje pojedinačnih smještajnih jedinica. Za veći broj jedinica odobravamo popust. Javite nam se da vam damo ponudu.

Enterijer + pogled sa balkona/terase
– Studio apartman 30e
– Jednosoban apartman 40e
– Dvosoban 60e
– Trosoban 85e
– Cetvorosoban 120e

Detalji – 3e po fotografiji

Dvorista, bazeni, baste, spoljni izgled zgrada… 30e za 10 fotografija

Slikanje (samo fotografije) iz drona 50e za 5 fotografija.

Dolazak na teren 0.25e po kilometru (računato od Budve).

Pogledajte galeriju naših radova, pa nam se javite +38267852669 ili marketing@crna.gora.me da zakažemo termin za fotografisanje:

 

profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

Napiši komentar...