Apartman Španjulet u Herceg Novom

Ušuškan vinovom lozom, smokvama i kivijem, u srcu grada Herceg Novog, sa lijepom teracom i predivnim pogledom na Stari grad i ulaz u bokokotorski zaliv, Apartman Španjulet je lociran izmedju dva kulturno-istorijska spomenika: Kanli Kule i Sahat Kule.
Jedan korak Vas dijeli od restorana sa tradicionalnom bokeškom kuhinjom u Starom gradu, Trgom Bellavista poznatom još i kao “Trg od knjige” (do kojeg se dolazi skalinima ispod Sahat Kule) na kome se u ljetnjem periodu dešavaju zanimljiva kulturna dogadjanja, zatim Gradska kafana, Forte mare (tvrdjava preuredjena u ljetnje kino i diskoteku), te Gradska Pjaca gdje uvijek možete kupiti svježu verduru, voće, svježu morsku ribu i druge potrepštine.
Poznati gradski skalini sa Glavnog trga, vode Vas na gradsko pristanište, šetaliste i hercegnovske plaže.
Apartman se nalazi odmah iznad pijace, ul. X Hercegovacke br. 36, prilaz kolima je sa magistrale, a do grada (pješice) se dolazi posebnim privatnim stepenistem.
Apartman se sastoji od: jedne spavace sobe (2 osobe) dnevni boravak (sofa na rasklapanje za 2 osobe) kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, klimatizovana teraca sa prirodnom odrinom sa pogledom na Centar grada i more, parking prostor i odvojen prilaz objektu. Za sve informacije pozovite +382 67 500 026 ili +382 31 321 087

Kontakt telefon:+38267500026
+38231321087

Stari ID oglašivača: #2064336448#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...