Paštrovački konak – vila iznad Pržno i Svetog Stefana

Paštrovački konak – nova vila u tradicionalnom stilu, izgrađena je 2010. godine na temeljima starinske kuće iz XVII vijeka u selu Kuljace, iznad Przno i Sveti Stefan, na nadmorskoj visini od 500m, kod manastira Duljevo. U ponudi ima 4 apartmana(2+2), 2 apartmana(5+2) i 5 soba(2, 3 kreveta). Unutrašnost je izrađena samo od prirodnih materijala – kamena i drveta, a udobni apartmani i sobe opremljene su u seoskom stilu.
Konak se nalaze 3,5 km od magistrale, plaze Kamenovo i Przno, 5 min kolima.
Površina sobe je od 22m2, apartmana od 47m2 do 65m2.
Apartman sadrže: odvojeni dnevni boravak u kom se nalazi kauc na razvlacenje, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, hodnik, zaednicka velika terasa(ap/br1 i br2) U sklopu boravka dnevna soba, trpezarija i kompletno opremljena kuhinja, ima i neophodno posuđe.
Posteljina i peškiri obezjeđeni su za svakog gosta. Promjena posteline svaki 5 dan, peškira svaki 2 dan. U svakom apartmanu se može postaviti krevetac za djecu. Obezbjeđena je upotreba veš mašina, koje se nalaze u posebnoj prostoriji namjenjenoj za pranje.
Ako ste zelite pravi odmor u starinskom autentičnom selu u prirodnom okruženju, čistu izvorsku vodu, vazduh, impresivni pogledi na otvoreno more i planine, duge šetnje planinskim stazama, obilazak manastira u okolini sela i sve ovo uz uživanje u moru – dobro nam došli!

Kontakt telefon:+38269421275

Stari ID oglašivača: #678333992#

    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner
    profesionalni-fotograf-foto-radevic-baner

    Napiši komentar...